LIVRARE SI RETURNARE

CUM LIVRAM :

Taxa de transport:

DPD (DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION) (1-2 zile) livrare in orice localitate din Romania

-1.85 lei (colete pana 3kg)                                                                                     

-1 leu pentru fiecare KG suplimentar

Pentru comenzi mai mari de 500 RON transportul este gratuit !

DREPTUL LA RETURNARE:

Dreptul la retragere Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii MOBIPLAZA de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

CHITICARIU LAURENTIU INTREPRINDERE INDIVIDUALA va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care CHITICARIU LAURENTIU INTREPRINDERE INDIVIDUALA nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Exercitarea dreptului de returnare

 Consumatorul informeaza MOBIPLAZA cu privire la decizia de retragere din contract prin trimiterea unui mesaj la adresa de email: contact@mobiplaza.ro sau prin contact telefonic la numarul:0752705751 sau completarea formularului de contact de la sectiunea Contact.

 

PROCEDURA DE RETURNARE


In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

1. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului. 

2. Dupa ce ati efectuat acesti pasi te rugam sa expediezi produsul, printr-un curier rapid agreat  la adresa inscrisa pe factura, precizand pe colet "Returnare produs". Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

3. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediezi coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali daca este cazul.